Albas

Éditeurs

Déjà vus

Me pak Fjalë / Qyteti ~ album en albanais

9789989108532

Neuf

Nëpërmjet këtyre librave realizohet: Kuptimi dhe përdorimi i fjalëve të reja, dëgjimi i tingujve të gjuhës së folur, lidhja e tingujve me shkronjat për deshifrimin e kodit të leximit, njohja dhe mësimi i shkronjave të alfabetit, dëgjimi dhe kuptimi i pjesës së lexuar dhe përgjigjja e pyetjeve, zhvillimi dhe kultivimi i vëmendjes dhe i përqendrimit...

Plus de détails

Cet article est actuellement indisponible

En achetant ce produit vous pouvez gagner jusqu'à 1 point de fidélité. Votre panier totalisera 1 point pouvant être transformé(s) en un bon de réduction de 0,20 €.


10,90 €

Ajouter à ma liste de cadeaux

Moyens de Paiements
Moyens de Paiements

Description

Nëpërmjet këtyre librave realizohet: Kuptimi dhe përdorimi i fjalëve të reja, dëgjimi i tingujve të gjuhës së folur, lidhja e tingujve me shkronjat për deshifrimin e kodit të leximit, njohja dhe mësimi i shkronjave të alfabetit, dëgjimi dhe kuptimi i pjesës së lexuar dhe përgjigjja e pyetjeve, zhvillimi dhe kultivimi i vëmendjes dhe i përqendrimit. Në fund të faqes së djathtë të çdo libri ka një pyetje të thjeshtë dhe argëtuese, së cilës fëmija vetë apo i ndihmuar nga ndonjë i rritur duhet ti përgjigjet për të zbuluar personin apo objektin e fshehur.

 

Me pak fjalë… është një koleksion librash për fëmijët duke filluar nga mosha 3-vjeçare, që nxit kureshtjen përmes njohurive të thjeshta dhe i argëton, pa u shmangur nga qëllimi kryesor: zhvillimi i një sërë aftësish të rëndësishme, që fëmijët duhet të zotërojnë përpara se të fillojnë shkollën:

  • Kuptimi dhe përdorimi i fjalëve të reja
  • Dëgjimi i tingujve të gjuhës së folur
  • Lidhja e tingujve me shkronjat për deshifrimin e kodit të leximit
  • Njohja dhe mësimi i shkronjave të alfabetit
  • Dëgjimi dhe kuptimi i pjesës së lexuar dhe përgjigjja e pyetjeve
  • Zhvillimi dhe kultivimi i vëmendjes dhe përqendrimit

Caractéristiques

Éditeur
Auteurs :Meritxell Marti
Illustrateurs :Violeta Monreal
Langue 1 (fr, dans la langue éponyme, en anglais) :Albanais, Shqip, Albanian
Date de parution :2010
Nombre de pages :30
Description illustrations :Illustré en couleurs
Description couverture :cartonnée
Type de support :Album
Traduction albanaiseSidita Gjipali

Avis

Donnez votre avis

Me pak Fjalë / Qyteti ~ album en albanais

Me pak Fjalë / Qyteti ~ album en albanais

Nëpërmjet këtyre librave realizohet: Kuptimi dhe përdorimi i fjalëve të reja, dëgjimi i tingujve të gjuhës së folur, lidhja e tingujve me shkronjat për deshifrimin e kodit të leximit, njohja dhe mësimi i shkronjave të alfabetit, dëgjimi dhe kuptimi i pjesës së lexuar dhe përgjigjja e pyetjeve, zhvillimi dhe kultivimi i vëmendjes dhe i përqendrimit...

Donnez votre avis

3 autres produits dans la même catégorie :